Легендата в радиоефира Стефи Стаменова, която е и Мисис Баба 2019, се

...
Легендата в радиоефира Стефи Стаменова, която е и Мисис Баба 2019, се
Коментари Харесай

Стефи Стаменова се завръща в радиоефира с легендарното си шо...

Легендата в радиоефира Стефи Стаменова, която е и Мисис Баба 2019, се завръща с шоуто си " Снимката на нощта ". Незабравимото предаване със занимателни детайли, импровизации, диалог с забавни посетители, провокации на слушателите на разнообразни тематики, които вълнуват актуалното ни общество, се завръща в ефир при започване на месец февруари за наслада на многочислените си фенове.

Водещата Стефи Стаменова, която за последните две години е персона подстрекател със своите авторски планове за личностно и духовно развиване, ще продължава да въодушевява от трибуната на Радио Пловдив. Стаменова дава обещание актуален вид на “Снимката на нощта ”.

Стефи постоянно е стимулирала хората да следват сърцето си. Женските й планове “Богини ” и “Русалки ” са едни от най-популярните, с изключителни резултати за участничките - с усъвършенствания както в персоналния, по този начин и в професионалния им живот.

Стефи е една от първите водещи в частния радиоефир. Кариерата си стартира в “Атлантик ” и след това в обичаното радио " Канал Ком ".  
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР